Blog

Te rejat e fundit

seo.png

SEO

SEO

Qellimi kryesor i Search Engine Optimization (SEO) eshte te beje te mundur gjetjen e faqes se internetit nga motorret e kerkimit me te perdorur sic jane Google, Yahoo ,MSN ,dhe Bing, si dhe te rrise trafikun e faqes tuaj.

Search Engine Optimization

Duke vendosur fjalet kyce te biznesit tuaj, vizitoret duke kerkuar me kto fjale ne motoret e kerkimit do te shfaqet pikerisht faqja juaj ne rezultatet e tyre. Kerkimet ne motorret e kerkimit mund te nxjerrin nje faqe interneti, blog, artikull, video apo foto. Pothuajse cdo material i optimizuar mund te pershtatet dhe te shfaqet ne rezultatet e kerkimit. Duke ju dale keto rezultate, vizitoret mund te binden dhe te klikojne ne faqen tuaj per te blere nje produkt, njohur me te, apo thjesht per tu konsultuar me ju.

lexo me shume
adminSEO
sms-marketin.png

SMS Marketing

SMS MARKETING

SMS marketing eshte reklamimi me ane te celularit, duke derguar njekohesisht te njejtin mesazh mijera perdoruesve ne celularet e tyre.

sms marketin

Pra marketingu me sms behet duke derguar nje mesazh te shkurter ne celularet e mijera klienteve te interesuar. Eshte nje hapesire qe ka zene nje interes te madh per te gjitha bizneset, si te vogla ashtu dhe te medha, duke pasur parasysh qe 70% e popullsise tashme ka nje telefon celular.

lexo me shume
adminSMS Marketing
email-marketin.png

Email Marketing

email marketin

EMAIL MARKETING

Shumë vizitorë të ueb-faqeve nuk bëhen klientë me vizitën e parë, por nëse ju i mbani ata të interesuar dhe të lidhur me biznesin tuaj, ju keni një shans më të mirë që t’i fitoni ata klientë.

Email marketing eshte nje mjet ideal per nje ndikim te menjehershem te rritjes se marketingut te biznesit tuaj. Ai eshte nje mundesi qe kur perdoret si duhet mund te jete teper efektiv dhe mbi te gjitha me nje kosto te vogel financiare. PROWEB posedon një bazë të dhënash me mbi 80,000 adresa email të përdoruesve shqiptarë. Bashkëpunoni me ne dhe rrisni klientët tuaj si dhe përfitoni klientë të rinj përmes marketingut me postë elektronike.

Disa punime grafike per email marketing ...

lexo me shume
adminEmail Marketing
web-design-600x600.png

Faqe Interneti

web design 600x600

FAQE INTERNETI

Aty ku ka krijimtari ka edhe arritje. Krijo faqen tende te internetit me PROWEB dhe perfito produktin me cilesi te GARANTUAR

Qëllimi ynë kryesor për ty si klient është krijimi i një faqe interneti profesionale, praktike dhe lehtësisht të përdorshme nga klientët tuaj aktual dhe ata potencial, si dhe paraqitja e qartë e mesazhit tuaj drejtuar vizitorëve. Ndertimi i nje faqe interneti me permbajtje unike dhe perditesimi i saj me mareriale te reja eshte thelbesore per marketingun e nje biznesi. Jo vetem, por motoret e kerkimit tani e konsiderojne permbajtjen e shkruar si nje komponent kyc ne kriteret e tyre per te permiresuar renditjen e faqes ueb. Ne ndertimin e nje faqe interneti ne garantojme saktesine perpikmerine dhe konfidencialitetin, nderkohe jemi te hapur per cdo sygjerim tuajin gjate kohes qe ne do te punojme bashke. Shërbimet tona për faqe interneti sipas standardeve më të larta, ofrohen per biznese komerciale, organizata të mesme e të vogla, si dhe për individë të ndryshëm.

lexo me shume
Faqe Interneti