email marketin

EMAIL MARKETING

Shumë vizitorë të ueb-faqeve nuk bëhen klientë me vizitën e parë, por nëse ju i mbani ata të interesuar dhe të lidhur me biznesin tuaj, ju keni një shans më të mirë që t’i fitoni ata klientë.

Email marketing eshte nje mjet ideal per nje ndikim te menjehershem te rritjes se marketingut te biznesit tuaj. Ai eshte nje mundesi qe kur perdoret si duhet mund te jete teper efektiv dhe mbi te gjitha me nje kosto te vogel financiare. PROWEB posedon një bazë të dhënash me mbi 80,000 adresa email të përdoruesve shqiptarë. Bashkëpunoni me ne dhe rrisni klientët tuaj si dhe përfitoni klientë të rinj përmes marketingut me postë elektronike.

Disa punime grafike per email marketing ...

adminEmail Marketing