ProWeb Albania

professional web design

Sherbimet

Ne ndertojme faqe interneti statike dhe dinamike te cilat plotesojne me se miri qellimet e klienteve tane, bashkekohore dhe te optimiziara per motoret e kerkimit, jo thjeshte te bukura grafikisht.

 • web design 600x600

  Faqe Interneti

  Ne ndertimin e nje faqe interneti ne garantojme saktesine perpikmerine dhe konfidencialitetin, nderkohe jemi te hapur per cdo sygjerim tuajin gjate kohes qe ne do te punojme bashke.

 • email marketin

  Email Marketing

  Shumë vizitorë të ueb-faqeve nuk bëhen klientë me vizitën e parë, por nëse ju i mbani ata të interesuar dhe të lidhur me biznesin tuaj, ju keni një shans më të mirë që t’i fitoni ata klientë.

 • sms marketin

  SMS Marketing

  SMS marketing eshte reklamimi me ane te celularit, duke derguar njekohesisht te njejtin mesazh mijera perdoruesve ne celularet e tyre.

 • seo

  SEO

  Qellimi kryesor i Search Engine Optimization (SEO) eshte te beje te mundur gjetjen e faqes se internetit nga motorret e kerkimit me te perdorur si dhe te rrise trafikun e faqes tuaj.

KONTAKTO

mos hezito të na kontaktosh për të marrë një ofertë nga ne
Email: [email protected] | Cel: 0692140892

adminHome