SEO

Qellimi kryesor i Search Engine Optimization (SEO) eshte te beje te mundur gjetjen e faqes se internetit nga motorret e kerkimit me te perdorur sic jane Google, Yahoo ,MSN ,dhe Bing, si dhe te rrise trafikun e faqes tuaj.

Search Engine Optimization

Duke vendosur fjalet kyce te biznesit tuaj, vizitoret duke kerkuar me kto fjale ne motoret e kerkimit do te shfaqet pikerisht faqja juaj ne rezultatet e tyre. Kerkimet ne motorret e kerkimit mund te nxjerrin nje faqe interneti, blog, artikull, video apo foto. Pothuajse cdo material i optimizuar mund te pershtatet dhe te shfaqet ne rezultatet e kerkimit. Duke ju dale keto rezultate, vizitoret mund te binden dhe te klikojne ne faqen tuaj per te blere nje produkt, njohur me te, apo thjesht per tu konsultuar me ju.

adminSEO