SMS MARKETING

SMS marketing eshte reklamimi me ane te celularit, duke derguar njekohesisht te njejtin mesazh mijera perdoruesve ne celularet e tyre.

sms marketin

Pra marketingu me sms behet duke derguar nje mesazh te shkurter ne celularet e mijera klienteve te interesuar. Eshte nje hapesire qe ka zene nje interes te madh per te gjitha bizneset, si te vogla ashtu dhe te medha, duke pasur parasysh qe 70% e popullsise tashme ka nje telefon celular.

adminSMS Marketing